Të nderuar,

Ju njoftojm që KRG-Kosova Realty Group L.L.C ka  nënshkruar marveshjet e bashkëpunimit në mes KRG- Kosova Realty Group L.L.C edhe me dy instucionet tjera financiare të Kosovës TEB -Banka dhe Ziraat Banka  për vlerësimet e pronave të paluajtshme.

KRG- Kosova Realty Group L.L.C  është lidere në segmentin e vlerësimeve të pronave të paluajtshme në Republikën e Kosovës,në saje të profesionalizmit të ekipës të KRG’s po ashtu dhe bashkëpuntorve të KRG’s dhe dedikimit tonë drejt  vizionit dhe misioneve tona.

Ju falenderojmë të gjithëve për përkrahjen e juaj si klient, këshilltar, bashkëpuntor dhe miq tanë !!!

Me respekt të veçant,

KRG- Kosova Realty Group L.L.C