MIRË SE VINI  NË KOSOVA REALTY GROUP NË
PRISHTINË!

PARTNERI JUAJ i besuar dhe respektuar për shërbime profesionale

KRG menaxhohet nga ekspertë të rinjë kosovarë në fusha që përfshijnë vlerësime të pronës, ekonomi, biznes, financa, sigurime dhe çështje ligjore. Përveç arsimimit superior, ekspertët e KRG-së sjellin përvojë të gjerë kosovare dhe ndërkombëtare në menaxhim të projekteve, zhvillim të bizneseve fillestare, konsulencë menaxhmenti, analiza financiare dhe auditim, banka, ngritje kapacitetesh, menaxhim të shërbimeve, menaxhim të resurseve njerëzore, kampanja politike dhe sondazhe të opinionit publik.

Screen Shot 2015-03-27 at 1.17.17 PM

Shërbime të Vlerësimit & Këshillimit

Departamenti ynë i përkushtuar përbëhet nga vlerësues dhe konsulentë të certifikuar me përvojë të madhe të cilët kanë njohuri dhe eksperiencë të jashtëzakonshme të zhvillimit të sektorit të patundëshmërisë dhe tregut të investimeve në Kosovë.

LEXO MË SHUMË >> 

Screen Shot 2015-03-27 at 1.17.17 PM

Pronat për Shitje dhe Qera

Ne veprojmë si këshilltarë të besueshëm ashtu edhe miqë në besim, jo vetëm në momentin e transaksionit, por në baza të vazhdueshme. Çfarëdo që të jenë aspiratat e klientit në lidhje me pronën, fokusi ynë në shërbime të kreditimit superior do t’u siguroj klientëve tanë…

LEXO MË SHUMË >> 

Screen Shot 2015-03-27 at 1.17.17 PM

Gjatë ndërmarrjes së një projekti zhvillimor rezidencial,komercial,industrial apo shfrytëzim të përzier në shkallë të gjerë, ekipi i KRG do të asistojë zhvilluesit/investitorët me gamën e plotë të planifikimit, ndërmjetësimit dhe çështjet konsultative të zhvillimit.

LEXO MË SHUMË >>

Screen Shot 2015-03-27 at 1.17.17 PM

Financim për Zhvillim të Projekteve

Shërbime të dedikuara pronës për t’u ndihmuar klientëve tanë në secilin hap të procesit të blerjes nga financimi i pronës,vlerësimi, shërbimet ligjore, sigurimi i patundëshmërisë dhe financimit.

LEXO MË SHUMË >> 

LAJME NGA KRG

Të nderuar,

Ju njoftojm që KRG-Kosova Realty Group L.L.C ka  nënshkruar marveshjet e bashkëpunimi […]

KRG-Kosova Realty Group L.L.C është lidere në tregun e Kosovës në sektorin e patundëshmërisë dhe në […]

Të nderuar,

Në prag të një vjetorit të themelimit të KRG- Kosova Realty Group L.L.C 31 Dhjetor 20 […]

KËRKO PRONA

ne ju ofrojmë pronat e lartë në vende të lartë.

SHIKO PËR MË SHUMË
KRG është duke ofruar  menaxhim të Pronës për ndërtesa banimi, komerciale dhe zyre.

Financing Calculator

NE BASHKËPUNOJMË NGUSHTË ME